Features Wealth Monitor & Life Event Advisor

Wealth Monitor

Breng eenvoudig, snel en effectief het zakelijke- en privévermogen van jouw klant met de Wealth Monitor in beeld.

Gebaseerd op data waar je als adviseur reeds over beschikt én die je kent. Die je bovendien zeer eenvoudig kunt importeren. Zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening, Pensioenoverzicht en Akkermans-dossiers.

Wealth Monitor Jaaroverzicht

Bied het Wealth Monitor Jaaroverzicht jaarlijks aan, vergelijk standen, monitor prognoses en help je klant zijn financiële doelstellingen te realiseren.

Maak eenvoudig vervolgdossiers aan, neem data automatisch over, pas data aan of importeer opnieuw en vergelijk de data uit verschillende dossiers.

Life Event Advsiering

Adviseer life event georiënteerd. Adviseer compact, to the point en budgetvriendelijk.

Koppel life events eenvoudig aan de Wealth Monitor, stel wensen en eisen in en reken diverse scenario’s in één keer en real time door.

En bouw Smart Klantdossiers stap voor stap uit.

Krachtige Life Events

Ter ondersteuning van de Life Event georiënteerde advisering staan er 8 krachtige Life Events tot jouw beschikking.

Allen met uitgebreide instelmogelijkheden, interessante opties en meerdere scenario's voor een naadloze aansluiting van het advies op de situatie van de klant.

Insights

De applicatie kan nog zó goed zijn, de ervaring leert dat iedere adviseur graag in de onderliggende berekeningen en cijfers duikt. En terecht natuurlijk!

Daarom beschikt DIA voor zowel de Wealth Monitor, Life Event Advisor en de Life Events over een zeer uitgebreide export naar Excel, zodat je daadwerkelijk in de cijfers kunt duiken.

Smart Klantdossier

Met een Smart Klantdossier heb je maar één dossier per klant nodig. Door de functie Next maak je namelijk onbeperkt 'subdossiers' aan, waarbij zowel gegevens áls instellingen automatisch overgenomen worden.

Pas de data aan of importeer opnieuw met de Import Wizard en je bent alweer klaar.    

Fiscale Rekenkern

Je hebt met DIA de beschikking over een zeer uitgebreide fiscale rekenmodule die modulair is opgebouwd.

Zodat je met de instelbaarheden, voor ieder onderdeel de fiscale rekenregels zeer gedetailleerd of juist op hoofdlijnen kunt aansturen. 

BV/IB-module

Voer ongeachte de type ondernemingen, zoveel ondernemingen op als nodig.

Waarbij je de waarde en -ontwikkeling van het zakelijke vermogen - waarvoor je verschillende waarderingssystematieken tot je beschikking hebt - per onderneming vast legt.

Import Wizard

Met de Import Wizard importeer je meerdere bronbestanden in één keer. Zowel voor de klant als de partner. Importeer bronbestand zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening, Akkermans-dossiers en Mijnpensioenoverzicht.

Compatibel met alle aangifte- en jaarrekeningsoftware. Dus ook die van jou!               

Real time

DIA rekent snel, super snel!

Aanpassingen worden in een fractie van een seconde doorgerekend en aangepaste grafieken worden gepresenteerd.

Dit maakt het doorrekenen van aanpassingen tijdens klantgesprekken plezierig en efficient. En vergroot grafieken tot schermvullend.

Team Up

Werk samen aan klantdossiers met collega's en assistenten. Verdeel werk en bepaal wie over welke licentie dient te beschikken. Niet iedereen dient namelijk over dezelfde licenties te beschikken.

Werken assistenten alleen met de Wealth Monitor? Dan hebben ze alleen voor de Wealth Monitor een licentie nodig. Inventariseer de multidisciplinaire samenwerking, mix licenties en werk samen aan klantdossiers.

Office Compatibel & Branding

Alle rapporten van DIA zijn Office compatibel. Je bewerkt net zo eenvoudig een rapport in Word, als je grafieken kopieert naar Power Point. De rapporten zijn dan ook volledig naar wens aan te passen en samen te stellen.

Daarnaast kun je alle rapporten voorzien van jouw logo en een zakelijke of juist prikkelende footer instellen.