DIA Life Event Advisor

Omarm de adviesmethodiek van de Life Event Advisor. Adviseer life event georiënteerd en bouw klantdossiers stap voor stap uit.

AP Infographic DIA Life Event Planning

Geen complexe en kostbare financiële planning, maar life event georiënteerde advisering. Compact, to the point én budgetvriendelijk!

Informeer je klant jaarlijks over de ontwikkelingen binnen de life events en bewaak financiële doelstellingen

Koppel tot 8 krachtige life events aan de Wealth Monitor voor een naadloze aansluiting op het advies aan de klant.

Adviesmethodiek van de Life Event Advisor

De Life Event Advisor informeert zijn klant jaarlijks over de vermogenspositie, bewaakt en monitort zijn (financiële) doelstellingen en adviseert op het moment dat life events zich voordoen. De Life Event Advisor is dé financieel vertrouwenspersoon. Van nu ... tot later!

Inventariseer & Analyseer

Breng eenvoudig, snel en effectief het zakelijke- en privévermogen van jouw klant met de Wealth Monitor in beeld.

Gebaseerd op data waar je als adviseur reeds over beschikt én die je kent. Die je bovendien zeer eenvoudig kunt importeren. Zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening, Pensioenoverzicht en Akkermans-dossiers.

Analyseer & Adviseer jaarlijks

Bied het Wealth Monitor Jaaroverzicht jaarlijks aan, vergelijk standen, monitor prognoses en help je klant zijn financiële doelstellingen te realiseren.

Maak eenvoudig vervolgdossiers aan, neem data automatisch over, pas data aan of importeer opnieuw en vergelijk de data uit verschillende dossiers.

Life Event Advisering

Adviseer life event georiënteerd. Adviseer op het moment dat een life event zich voordoet. Koppel life events eenvoudig aan de Wealth Monitor, stel wensen en eisen in en reken diverse scenario’s in één keer en real time door.

En bouw Smart Klantdossiers stap voor stap uit.

Life Events

Ter ondersteuning van de Life Event georiënteerde advisering staan er 8 krachtige Life Events tot jouw beschikking. Stuk voor stuk met uitgebreide instelmogelijkheden, interessante opties en meerdere scenario's voor een naadloze aansluiting van het advies op de situatie van de klant.

Stoppen met werken

Arbeidsongeschiktheid

Overlijden

Ondernemingen

Woningen & Panden

Kinderen

Echtscheiding

Erfenis

Features

Maar er is meer! DIA Life Event Advisor beschikt namelijk over alle slimme en coole features van de Wealth Monitor. Welke wij de beste vinden hebben wij onderstaand op een rij gezet. Voor het volledige overzicht ga je naar het feature overzicht.

Smart Klantdossier

Met een Smart Klantdossier heb je maar één dossier per klant nodig. Door de functie Next maak je namelijk onbeperkt 'subdossiers' aan, waarbij zowel gegevens áls instellingen automatisch overgenomen worden.

Pas de data aan of importeer opnieuw met de Import Wizard, voeg eventueel een life event toe en je bent alweer gereed.                                      

Insights

De applicatie kan nog zó goed zijn, de ervaring leert dat iedere adviseur graag in de onderliggende berekeningen en cijfers duikt. En terecht natuurlijk!

Daarom beschikt DIA voor zowel de Wealth Monitor, Life Event Advisor en de Life Events over een zeer uitgebreide export naar Excel, zodat je daadwerkelijk in de cijfers kunt duiken.

Import Wizard

Met de Import Wizard importeer je meerdere bronbestanden in één keer. Zowel voor de klant als de partner. Importeer bronbestand zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening, Akkermans-dossiers en Mijnpensioenoverzicht.

Compatibel met alle aangifte- en jaarrekeningsoftware. Dus ook die van jou!               

Klantwaarde Calculator

DIA is als onderdeel van Member Life Event Advisor, meer dan een applicatie om jou te ondersteunen bij je dienstverlening. De intelligente en efficiënte werking van DIA is namelijk speciaal ontwikkeld om stapsgewijs meer business te genereren, om de klantwaarde van iedere individuele klant extra te vergroten. Wil jij weten wat DIA Life Event Advisor kan betekenen voor jouw extra klantwaarde? Start dan de Life Event Advisor Klantwaarde Calculator.

Investering

Geen vaste abonnementen en voorinvesteringen. Je betaalt gewoon per Smart Klantdossier dat je aanmaakt. Voor de DIA Life Event Advisor bedraagt de jaarlijkse investering per klantdossier € 75,-. Dit is inclusief een Wealth Monitor-dossier. Maar, hier krijg je afhankelijk van het aantal aangemaakte dossiers automatisch tot 20% korting op.