DIA Wealth Monitor

Analyseer jaarlijks de vermogenspositie van je klant, bewaak en monitor prognoses en ondersteun je klant bij het realiseren van (financiële) doelstellingen. 

AP Infographic DIA Financieel Inzicht & Overzicht - Resultaten

Breng eenvoudig, snel en effectief het zakelijke- en privévermogen van jouw klant met de Wealth Monitor in beeld

Gebaseerd op databronnen zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening en Akkermans dossiers

Inclusief Jaaroverzicht om standen te vergelijken en prognoses te monitoren ten einde (financiële) doelstellingen te realiseren

Import Wizard

Om alle bronbestanden razendsnel te kunnen importeren, is de Import Wizard ontwikkeld. Zet de bronbestanden van uit jouw samenstel- en jaarrekeningapplicatie klaar en importeer alle bestanden in één keer. Compatibel met alle applicaties, dus ook die van jou!

Importeer

Breng eenvoudig, snel en effectief het zakelijke- en privévermogen van jouw klant met de Import Wizard in beeld.

Gebaseerd op data waar je als adviseur reeds over beschikt én die je kent. Die je bovendien in een paar minuten importeert. Zoals de IB-aangifte, VpB-aangifte, Jaarrekening, Pensioenoverzicht en Akkermans-dossiers.

Verrijk

Aangiftes en Jaarrekeningen beschikken veelal niet over data die niet verplicht is, maar die je als adviseur wel graag opgenomen ziet in de Wealth Monitor.

Daarom genereert de Import Wizard een op maat gesneden overzicht, zodat je (indien gewenst) ontbrekende data - zoals de naam van de hypotheek - snel en efficient kunt verrijken.

Presenteer

In niet meer dan een half uurtje creëer je het grafisch prachtige en klantvriendelijke rapport van de Wealth Monitor.

Maak in het Smart Klantdossier een Next-dossier aan, neem data en instellingen automatisch over, pas data aan of importeer opnieuw en creëer net zo snel het Wealth Monitor Jaaroverzicht.

Scenario's

Vanaf het moment dat alle benodigde data in de Wealth Monitor aanwezig is, worden onderstaande scenario's automatisch doorgerekend. Waarbij je de scenario's vanzelfsprekend naar wens kunt finetunen.

Samenstelling Zakelijk- & Privévermogen

Vermogensontwikkeling &
Cashflow

Prognose Netto Besteedbaar Inkomen

Onttrekken,  Sparen & Koopkrachtontwikkeling

Dividendstromen &
Scenario's

Asset Allocatie

Rendementsscenario's Beschikbaar Vermogen

Specificatie Inkomen, Uitgaven & Pensioen

Features

De Wealth Monitor beschikt over allerlei slimme en handige features om te zorgen dat jij als adviseur, een prachtig nieuw verdienmodel met zeer veel efficiëntie kunt aanbieden. Waardoor kosten laag blijven en de advisering budgetvriendelijk kan worden aangeboden. Ga voor het volledige overzicht naar het feature overzicht.

Smart Klantdossier

Met een Smart Klantdossier heb je maar één dossier per klant nodig. Door de functie Next maak je namelijk onbeperkt 'subdossiers' aan, waarbij zowel gegevens áls instellingen automatisch overgenomen worden.

Pas de data aan of importeer opnieuw met de Import Wizard en je bent alweer gereed.                         

Wealth Monitor Jaaroverzicht

Bied het Wealth Monitor Jaaroverzicht jaarlijks aan, vergelijk standen, monitor prognoses en help je klant zijn financiële doelstellingen te realiseren.

Maak eenvoudig vervolgdossiers aan, neem data automatisch over, pas data aan of importeer opnieuw en vergelijk de data uit verschillende dossiers.

Real Time

DIA Wealth Monitor rekent snel, super snel!

Aanpassingen worden in een fractie van een seconde doorgerekend en aangepaste grafieken worden gepresenteerd.

Dit maakt het doorrekenen van aanpassingen tijdens klantgesprekken plezierig en efficient. En vergroot grafieken tot scherm vullend.

Investering

Geen vaste abonnementen en voorinvesteringen. Je betaalt gewoon per Smart Klantdossier dat je aanmaakt. Voor de Wealth Monitor bedraagt de jaarlijkse investering per klantdossier € 35,-. Maar, hier krijg je afhankelijk van het aantal aangemaakte dossiers automatisch tot 20% korting op.