Kennis

Hét meest complete Kennis- en Adviesplatform voor de
Life Event adviseur!

Jouw jaarlijkse PE-punten

Alle kennisonderdelen binnen de Memberships zijn geaccrediteerd voor PE-punten. Jaarlijkse PE-punten welteverstaan. Je hebt tenslotte uit hoofde van je Membership jaarlijks toegang tot alle kennisonderdelen.

En je kunt jouw PE-punten behalen op een wijze die jou het beste past. Schrijf jezelf bijvoorbeeld in voor Masterclasses, Workshops of behaal je PE-punten op een relaxte manier met PE Online. Jij bepaalt. En wil je een keer iets anders, dan kan dat. Alles staat tot jouw beschikking!

Afhankelijk van je Membership zijn er 8 of 20+ jaarlijkse PE-punten opgenomen.

  Masterclasses

  Gedurende het gehele jaar verzorgen wij 15 Masterclasses. Allen met een specifiek onderwerp, maar met de focus op thema's rondom Life Event Advisering en Pensioen. Zodat je zelf kunt kiezen welke Masterclasses het beste aansluiten bij jouw interesses en dienstverlening.

  Tevens organiseren wij periodiek commerciële Masterclasses waarin praktijkgericht wordt ingegaan op de marketing en communicatie rondom Life Event Advisering. Een echte aanrader!

  De Masterclasses zijn per stuk geaccrediteerd voor 5 PE-punten.

  Bekijk hier de Masterclasses en schrijf meteen in!

  Workshops & Praktijktrainingen

  Gedurende het hele jaar worden er Workshops en Praktijktrainingen georganiseerd. Tijdens de Workshops worden actualiteiten en bijzondere adviesdossiers behandeld aan de hand van casuïstiek, DIA Wealth Monitor en DIA Life Event Advisering. Tijdens de Praktijktrainingen krijg je een uitgebreide (basis)training met betrekking tot de werking en inzetbaarheid van de adviesapplicaties.

  De Workshops en de Praktijktrainingen zijn geaccrediteerd voor 2 PE-punten.

  Bekijk de Workshops & Praktijktrainingen en schrijf meteen in!

  PE Online & Vaktechniek

  8x per jaar publiceren wij vaktechnische artikelen die geaccrediteerd zijn voor 1 PE-punt per stuk. De artikelen zijn vanzelfsprekend actueel en voorzien van ondersteunende juridische artikelen uit de databank, downloads en handige tips. Middels toetsvragen wordt je kennis beoordeeld, inclusief feedback. En aan het eind van ieder jaar genereren wij automatisch een certificaat voor jouw behaalde PE-punten.

  Daarnaast publiceren wij het gehele jaar praktijkgericht en kennis georiënteerd vaktechnisch nieuws op ‘hoog’ niveau. Afgestemd op jouw interesses, vakgebied en adviespraktijk. Artikelen die perfect in te zetten zijn voor vaktechnisch overleg.

  Servicedesk

  Mocht je ondanks alle kennistools die tot je beschikking staan tegen specifieke vragen aanlopen, of wil je gewoon sparren over vraagstukken? Dan stel je jouw vragen aan onze specialisten van de Vakinhoudelijke en Commerciële Servicedesk.

  Daarnaast krijg je via het Membership de beschikking over digitale marketingondersteuning in de vorm van commerciële blogs, brieven en Power Points. Kortom, ons team staat voor je klaar!

  Het gebruik van de Servicedesk is op basis van fair use.

  AP Infographic FinSourceOne - Vaknieuws Financiele Planning en fiscaliteit