PensioenAnalyse-robot (coming soon!)

Dat complexe zaken zo eenvoudig kunnen zijn. Met de PensioenAnalyse-robot genereer je in 30 seconden, een pre-analyse van alle collectieve pensioenproducten.

Vergelijk in 30 seconden de kenmerken en tarieven van alle collectieve pensioenproducten

Vergelijk de performance van de aanbieders, gebaseerd op de meningen van adviseurs

De PensioenAnalyse-robot is met de pre-analyse, complementair aan je huidige software voor collectieve pensioenadvisering

Features

Dat de PensioenAnalyse-robot uitblinkt in zijn eenvoud, betekent niet dat bovenstaande features de enige zijn. Onderstaand tref je dan ook nog enkele interessante en handige functies aan.

1.000 analyses

Met 15 marktconforme pensioenregelingen, 6 werknemerspopulaties en 12 collectieve pensioenproducten, heb je toegang tot ruim 1.000 analyses.

Periodieke updates

Zeer regelmatige updates van de kenmerken, tarieven en rentes van de aanbieders, zorgen ervoor dat je altijd beschikt over actuele analyses.

Archief

Alle productkenmerken, tarieven en rentes blijven historisch bewaard. Zodat in het verleden gemaakte analyses altijd te reproduceren zijn.

Tijd voor actie!

De investering voor de PensioenAnalyse-robot bedraagt slechts € 295,- excl. b.t.w. per gebruiker per jaar. Bovendien is de eerste maand gratis én het abonnement is maandelijks opzegbaar. Dit geeft je mooi de gelegenheid om de PensioenAnalyse-robot eerst uit te proberen.