Idiligo: voor succesvolle online klantmeetings

Idiligo is speciaal ontwikkeld voor gestructureerde en succesvolle online meetings met klanten, werknemers en natuurlijk prospects. Idiligo werkt efficiënt, tijdbesparend én conversie verhogend!

Idiligo structureert online klantmeetings en wij garanderen het succes! Voer efficiëntere online gesprekken, bespaar tijd én kosten.

Van schermdelen tot inventarisaties, invulformulieren, digitaal ondertekenen, automatische bevestigingen en alles wat er tussenin zit.

Zet Idiligo vandaag nog in om ook jouw gesprekken en interne processen te optimaliseren. Registreer kosteloos en probeer Idiligo op je gemak uit.

Scripts

Scripts zijn de basis van Idiligo en zorgen dat je sneller en efficiënter met klanten of prospects door een online klantmeeting gaat. Bereid een meeting voor door actuele informatie en documenten te uploaden, presenteer, stel de juiste vragen, vul samen formulieren in en onderteken documenten. Selecteer voor een gesprek het juiste type script en Idiligo leidt je gestructureerd door de klantmeeting.

Het gebruik van een script tijdens de online meeting met je klant, geeft het voordeel om de meest recente informatie te presenteren, de juiste vragen te stellen en tot een perfecte afsluiting te komen

Als klant van Akkermans & Partners krijg je kosteloos toegang tot een aantal interessante scripts, die direct na de kosteloze registratie inzetbaar zijn. Bekijk hier alle scripts

Gebruik scripts uit de Public Script store of maak je eigen scripts. Het kan allemaal met Idiligo!

Voorbeeld Scripts

Idiligo beschikt over een groot aantal scripts die tot je beschikking staan voor jouw succesvolle en tijdbesparende online klantmeetings. Je kunt zelfs eigen scripts ontwikkelen of door Idiligo laten ontwikkelen. Bijvoorbeeld voor een speciaal project. Onderstaand een aantal scripts, maar wanneer je doorklikt naar 'alle scripts' worden alle mogelijke scripts getoond.

Presenteer Documenten

Presenteer documenten in verschillende bestandsformaten en bespreek deze samen. Dit kan ieder willekeurig document zijn, van een verzekeringscontract of jaarrekening tot een Power Point. Je kunt zelfs (optioneel) digitaal laten ondertekenen.

Schermdelen

Deel je scherm om het vertrouwen en de transparantie te vergroten en processen te versnellen. Ideaal om samen de resultaten van Financieel Inzicht te doorlopen of ter ondersteuning van werknemer communicatie bij collectief pensioen.

Intake DIA Financieel Inzicht

Inventariseer de benodigde gegevens van je klant ter voorbereiding op Financieel Inzicht en Life Event Planning. De inventarisatie doorloop je samen met de klant, of de klant doorloopt deze zelfstandig. Aan jou de keuze.

Intake Advantage Collectief Pensioen

Nodig je klant uit om alle voorbereidende informatie alvast aan te leveren. Bijvoorbeeld het klantprofiel, het werknemersbestand en nog veel meer. Optimaliseer het inventarisatieproces voor collectieve pensioenadvisering.

Tijd voor actie!

Direct aan de slag met Idiligo? Kies dan voor de kosteloze registratie. Liever Idiligo eerst in werking zien? Meld dan aan voor een online demo of een Workshop Idiligo, welke 4 keer per jaar wordt verzorgd. Wanneer je een online demo boekt, wordt deze verzorgd door onze collega's bij Idiligo.

Akkermans & Partners is Business Partner van Idiligo voor Nederland en België. Vanwege dit partnership
mogen wij Idiligo aanbieden, inclusief features waarvoor normaal een vergoeding van toepassing is.