Idiligo Scripts

Standaard Scripts

Scripts zijn de basis van Idiligo en zorgen dat je efficiënter, tijdsbesparend en met een hogere conversie met klanten, werknemers of prospects door een online klantmeeting gaat. Als Akkermans & Partners klant krijg je na de kosteloze registratie, direct toegang tot onderstaande scripts. Wil je meer features, dan kies je voor de betaalde scripts of je maakt je eigen scripts. 

Presenteer Documenten

Presenteer documenten in verschillende bestandsformaten en bespreek deze samen. Dit kan ieder willekeurig document zijn, van een verzekeringscontract of jaarrekening tot een Power Point. Je kunt zelfs (optioneel) digitaal laten ondertekenen.

Schermdelen

Deel je scherm om het vertrouwen en de transparantie te vergroten en processen te versnellen. Ideaal om samen de resultaten van Financieel Inzicht te doorlopen of ter ondersteuning van werknemer communicatie bij collectief pensioen.

Intake DIA Financieel Inzicht

Inventariseer de benodigde gegevens van je klant ter voorbereiding op Financieel Inzicht en Life Event Planning. De inventarisatie doorloop je samen met de klant, of de klant doorloopt deze zelfstandig. Aan jou de keuze.

Intake Advantage Collectief Pensioen

Nodig je klant uit om alle voorbereidende informatie alvast aan te leveren. Bijvoorbeeld het klantprofiel, het werknemersbestand en nog veel meer. Optimaliseer het inventarisatieproces voor collectieve pensioenadvisering.

Betaalde Scripts

Idiligo heeft diverse betaalde scripts beschikbaar in de Idiligo Script Store. Deze scripts kun je na activering via de store afnemen. Individueel of in een pakket. Onderstaand twee voorbeelden van betaalde scripts.

Hypotheekadvies & Nazorg (€ 7,- p/m)
Online klantcontact, Hypotheekadvies- en Nazorggesprekken. Wft- en zorgplicht-proof, inclusief zorgvuldige vastlegging van het gesprek en gemaakte keuzes.
ORV Intake (€ 3,- p/m)
AOV Intake (€ 3,- p/m)
Onderteken Documenten (€ 4,- p/m)

Laat contracten of bestelformulieren direct ondertekenen tijdens je online meeting. Je deelnemer ontvangt een link en kan binnen enkele seconden tekenen. Wacht niet tot je deelnemer de documenten naar je terugstuurt, maar sluit het contract direct af.

Idiligo Script Store

Benieuwd naar de scripts die voor Idiligo beschikbaar zijn? Dan ga je naar de Idiligo Scripts Store. Daar vind je een compleet overzicht van alle beschikbare scripts. Wil je een script bestellen, dan regel je ook dat eenvoudig via de store.

Maatwerk Scripts

Maak eenvoudig eigen scripts, aangepast aan jouw diensten/producten en de wensen van jouw organisatie. Bepaal welke features nodig zijn, zet ze in een gestructureerde volgorde en je eigen specifieke script is gereed. Het kan hier gaan om een financieel advies-, intake of nazorgscript, maar Idiligo is ook perfect inzetbaar bij grote projecten waarbij hypotheekportefeuilles behandeld dienen te worden of bij (commerciële) conversies van pensioen- en verzekeringsproducten.

Zelf Maken

Afhankelijk van je abonnement, kun je zelf aan de slag om scripts te ontwikkelen die naadloos aansluiten bij jouw dienstverlening.

Laten Maken

Nog niet de juiste ervaring, geen tijd of misschien zelfs geen zin om eigen scripts te maken? Dan besteed je het ontwikkelen gewoon uit aan Idiligo.

Nog meer Idiligo functies

Inderdaad! Idiligo beschikt over nóg meer prachtige functies, die bijdragen aan jouw succesvolle online klantmeetings. Bekijk ze onderstaand allemaal.

Presenteer Documenten
Schermdelen
Formulieren Invullen
Genereer Documenten
Download & Upload Documenten
Presenteer Video's & Foto's
Genereer & Verzend E-mails
Creëer Statistieken
HTML & iFrame Integraties