Veel gestelde vragen Wft Veiling & Examens

Wft Veiling is opgezet voor slimme mensen en dat zijn er heel veel in ons vakgebied. Als je het op de keper beschouwd zijn de Wft Opleidingen en Examinering gewoon commodities, verplichte nummers, waarbij opleidersprestaties en technologie nauwelijks onderscheidend zijn. Dus wat doe je dan, dan koop je zo goedkoop mogelijk in. Daarom Wft Veiling!

Als jij voor 1 juni a.s. besteld, ontvang je een introductiekorting van 20% op alle Wft Examens die je besteld. Je betaald dus geen € 21,50 voor onze handling fee, maar slechts € 17,20. Wij verwerken jouw korting direct nadat wij jouw inschrijving hebben ontvangen. Daar hoef je zelf dus niks aan te doen.

Je hebt elders een lopend abonnement voor dat dit jaar afloopt? Dan hebben we een écht mooie deal voor je. Je mag jouw abonnement nu activeren en je betaalt pas op het moment dat je andere abonnement expireert.

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. En zodra de Veilingmaand voorbij is, zullen wij jou informeren met betrekking tot het eindresultaat. Je ontvangt dan meteen de licentieovereenkomst van ons. Wij streven ernaar om deze binnen 5 werkdagen na het aflopen van de veilingmaand toe te zenden.

Het ingangsmoment van het betaalde abonnement is afhankelijk van de gewenste ingangsdatum die je bij de inschrijving opgeeft en loopt daarna 12 maanden. Maar, je krijgt wel direct na het aflopen van de veilingmaand toegang!

De prijzen van de Wft Examens zijn permanent laag. Zodra je deze besteld, zullen wij jouw bestelling verwerken en de Wft Examen Vouchers toesturen. Dit staat los van je eventuele inschrijving voor de Wft Veiling, deze verwerken wij aan het einde van de maand.

Het is dus niet verplicht om deel te nemen aan de Wft Veiling om de Examen Vouchers te kunnen bestellen, maar het mag natuurlijk wel!

Je abonnement loopt voor een periode van 12 maanden en wordt stilzwijgend verlengd voor de door jou nu ingekochte prijs. Wil je na een jaar opnieuw deelnemen aan de Wft Veiling, dan kan dat omdat de abonnementstermijn vanaf dat moment voorbij is.

Voor de aangekochte Wft Examen Vouchers geldt natuurlijk geen abonnementsperiode. De vouchers zijn minimaal één jaar geldig.

 

Nee hoor! Na je bestelling van de Wft Examens ontvang je een voucher per besteld Wft Examen. Één voucher vertegenwoordigt hiermee de waarde van het bestelde Wft Examen.

De vouchers zijn na aanschaf tot 1 april 2022 geldig, dus wissel een voucher in via onze online examenomgeving op het moment dat jij je examen wilt gaan boeken!

Je kunt jouw examen maximaal 3 maanden in voren inboeken.

Ben je al abonnee op Wft Actueel en FinFlix? Dan hebben wij jou in maart een persoonlijk bericht gestuurd, waarin wij jou op de propositie geattendeerd hebben. En wij hebben jou natuurlijk een prachtig voorstel gedaan! Heb je geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op via de chatbutton rechts onderin onze website.

Een maand voordat jouw abonnement wordt geactiveerd ontvang je de nota voor het komende jaar.

Handelingsvergoeding betaal je nu; de betaling voor het examen en de examenlocatie betaal je in de maand voorafgaande aan je examen doet.

Akkermans & Partners is gerechtigd gedurende de looptijd van het abonnement haar prijzen te verhogen in overeenstemming met de relevante prijsindexcijfers voor de zakelijke dienstverlening zoals gepubliceerd door het CBS. Indien een leverancier van Akkermans & Partners tussentijds de prijzen verhoogt, is Akkermans & Partners gerechtigd deze verhoging per direct 1-op-1 door te berekenen. Akkermans & Partners zal van prijsaanpassingen schriftelijk mededeling doen.